Skapa med lera och att bränna keramik

- en lång kärlekshistoria 

köpa keramikugn

Begagnad keramikugn

keramikugn köpa keramikugn

De flesta som ska köpa en keramikugn börjar med att titta efter en begagnad keramikugn på Blocket. 
Det tycker jag du också ska göra, lägg in en bevakning över hela Sverige så du får en uppfattning av vad som finns på marknaden. 
Jag har bevakar alla annonser på keramikugnarsom kommer upp på Blocket de senaste åren. Vad jag upptäckte är att det är få begagnade keramikugnar på Blocket som är prisvärda. Det kan absolut dyka upp och ofta försvinner de på några minuter. Värst är det med keramikugnar som är väldigt billiga eller gratis, då kan det vara så att säljaren har upptäckt att det kostar att transportera bort keramikugnen till återvinningen och ger bort keramikugnen istället. De finns också de som kollar upp nypris på en keramikugn och tar för givet att deras ärvda ugn (från förra seklet) har ett betydande värde. 
Mitt råd när det gäller den överhettade keramikugnsmarknaden är:
Var kritisk, ha is i magen och vänta in den rätta keramikugnen och ladda hem guiden och lär dig lite om begagnade keramikugnar. 
Att reparera en "fyndad" keramikugn kan kosta mycket mer än du anar i frustration och pengar. Att köpa en ny keramikugn kan vara betydlig mer prisvärt. 

Hämta guiden "Köpa Keramikugn" så får du reda på vad du ska se upp med.
Du kommer även få några mejl med mina bästa råd om att köpa keramikugn.

Innan du köper en keramikugn, tänk igenom vad du ska ha ugnen till.

Här är några frågorna du behöver svara på.

  • Vad ska du ha ugnen till, hobby eller framtida inkomst?
  • Hur stor plats och elmatning har du?
  • Vad får keramikugnen kosta?

Jag svarar på allt och mycket mer i guiden "Köpa Keramikugn" och i efterföljande mejl. Det blev rätt så många eftersom frågorna ofta hopar sig.  Du kan vara lugn, den kostar inget. Jag är bara grymt trött på att svara på frågor om begagnade keramikugnar (som borde köras till återvinningen).

Fyll i ditt namn och mejladress i formuläret ovanför så får du guiden "köpa keramikugn" och några fler mejl om placering och bränning av keramik,  i din mejl. 

Vill du veta allt nu!
Har du bråttom och vill veta allt om att utrusta en keramikverkstad har jag  gjort en info/kurs. Där kan du ställa frågor direkt om keramikugnar men även om allt annat om att utrusta en keramikverkstad.
Klicka på länken för att läsa mer om att utrusta din keramikverkstad.

Utbildningar i KeramikAkademin