Startavgift 2497Kr sen 297Kr/mån

30 dagars provversion

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
 

Två kurser och KeramikAkademin

Keramisk Grundkurs ger dig det du behöver veta för att skapa med lera och bränna din egen keramik.
Grunden i drejning ger dig fem moment som snabbar på inlärningen att dreja.

KeramikAkademin är skapad som en fristående fortsättning för dig som gått Keramisk Grundkurs. KeramikAkademin är en kunskapsbank som uppdateras kontinuerligt. Här fortsätter drejkurserna med nya modeller och bra tekniker som visar dig hur du kan utveckla din drejning. Dekortekniker som fattigmanslitttografi, mishima och penseldekorer. Vi testar olika leror, test av verktyg och hjälpmedel. Professionella tips om hur du skapar i keramikverkstan, vi ses i datormöte och byter kunskap i sluten grupp. 

För att kunna gå hela Keramisk Grundkurs 10 veckor behöver du vara med i tre månader då är priset 3091Kr. 
Du betalar 2497 kr direkt sen 297kr/månaden.
Du har tillgång till Keramisk Grundkurs och Grunden i Drejning så länge du är medlem och behåller den låga månadsavgiften. Du avslutar prenumeration själv när du vill.

[Ordinarie priser för kurserna och medlemskap är:
Keramisk Grundkurs 4995Kr och Grunden i Drejning är 2995Kr 
KeramikAkademin, kunskapsbanken och medlemssajten 449Kr/mån]Ångerrätt

Du har enligt Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) 
rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att:
Meddela mig inom 14 dagar efter det att du köpt kursen.
Meddelande om ångrat köp kan göras via e-post till [email protected]
Meddelande om avbokning ska innehålla ditt namn och kursen samt datum som du köpt kursen.
Om du har påbörjat och startat kursen har du förbrukat din ångerätt.
Ångerrätten gäller inte för livewebbinar eller coachning.

Deltagare berättar om Keramik Akademin

“Ett bra sätt att lära sig, har tidigare tänkt att jag måste gå en mer omfattande utbildning, typ ta tjänstledigt. Det här var mycket bättre. Väldigt uppskattat är också din inställning om att prova och våga. ”

Karin

“Bra att jag kan Jobba på i egen takt och gå tillbaka och ta del av kursavsnitten om och om igen. Att du Maria är så generös med din kunskap och lär ut på ett fantastiskt pedagogiskt, personligt och charmigt sätt. Tack! ”

Lena

“Det här är kunskapen jag sökt men inte fått tag på tidigare. Tack!”

Annika

“Att kursen var på distans och jag kan jobba i min egen takt systematiskt upplagd, jag fick ett koncept. Kursintyget. Kunna fråga och få kontakt snabbt med Maria. Lunchmötena med de andra deltagarna. ”

Harriet

“Att få lära om lera o glasyrer i lagom veckoavsnitt. Att våga bränna i nya ugnen o känna att det skulle gå bra o inget blev förstört. Roligt varje vecka med nya avsnitt.”

Christina

“Gillade att jag kunde jobba när jag ville, att jag kan gå tillbaks och se avsnitten igen, lunchmötena med det personliga mötena, att jag använder min egen verkstad och material och att jag blev så inspirerad att prova nya sätt! Jag är jättenöjd!”

Anne-Therese

“Det har varit ett bra upplägg: lagom långa avsnitt, bra med både film och text och variation i övningarna. Kul och inspirerande med kloka råd och tips inom flera områden. Nytt för mig med färgkropparna. Skoj att de är användbara till flera olika dekorationssätt. Tack💕🌷🙏🏽för allt! Nu ska jag ta mig tid att hänga med lite i vad som händer i KeramikAkademien ”

Veronica