Startavgift 2497Kr sen 397 Kr/mån

30 dagars provversion
Din betalningsinformation lagras på en säker server för framtida köp
 

KeramikAkademins medlemskap månadsvis

Keramisk Grundkurs ger dig det du behöver veta för att skapa med lera och bränna din egen keramik.

Grundkurs i drejning ger dig fem moment som snabbar på inlärningen att dreja.

KeramikAkademins bibliotek
 är skapad som en fristående fortsättning för dig som gått Keramisk Grundkurs. 
KeramikAkademin är en kunskapsbank som uppdateras kontinuerligt. Här fortsätter drejkurserna med nya modeller och bra tekniker som visar dig hur du kan utveckla din drejning och att bygga med lera. Dekortekniker som fattigmanslitttografi, mishima och penseldekorer. Vi testar leror, verktyg, glasyrer och andra hjälpmedel. Professionella tips om hur du skapar i keramikverkstan. 

Kreativa utmaningar 
I KeramikAkademins mötesplats hittar du olika utmaningar som tar dig vidare i din keramiska utveckling, där har vi lunchmöten, Frågor & Svar och lär känna varandra lite närmare. Vi ses regelbundet i datormöte och byter kunskap och erfarenheter.

Du betalar 2497 kr direkt sen 397 Kr/månaden.
Du har tillgång till alla kurserna direkt och kan delta på möten så länge du är medlem. Du behåller den låga månadsavgiften så länge du är medlem. Du avslutar prenumeration själv när du vill.

Ordinarie priser för kurserna och medlemskap är:
Keramisk Grundkurs 4995 Kr
Grundkurs i drejning är 2995 Kr 
KeramikAkademin, kunskapsbanken och mötesplats är 997 Kr/ mån
Värde för ett år 12170 Kr/ÅrÅngerrätt

Du har enligt Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) 
rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att:
Meddela mig inom 14 dagar efter det att du köpt kursen.
Meddelande om ångrat köp kan göras via e-post till [email protected]
Meddelande om avbokning ska innehålla ditt namn och kursen samt datum som du köpt kursen.
Om du har påbörjat och startat kursen har du förbrukat din ångerätt.
Ångerrätten gäller inte för livewebbinar eller coachning.

Deltagare berättar om Keramik Akademin

Här kan jag ta del av det gedigna utbudet när andan faller på och det passar min tidsrytm bäst. Sen får jag säga att du är spot on, superbra pedagogiskt vad gäller att förklara greppen vid drejningsmomenten. Fick en aha-upplevelse och det lossnade efter att ha sett dina grunder. Fantastiskt bra!

Lotta

Måste bara berätta att mina leralster nu står i en lokal butik mitt i centrum till försäljning. Är sååå glad, tack för alla dina hurrarop och tips och trix Keramikakademin är topp topp ❤️

Veronica

Fast jag har hållit på med lera och drejning sedan tidigt 80-tal så tar jag grundkursen steg för steg ändå, alltid något nytt att lära... och du har små smarta tips och roliga lösningar på saker som jag tar till mig. Ska bli SÅ KUL när jag "kommer fram" till Keramikakademin och "de tunga grejerna"!!

Regina

Jag har fått mer mig alla grunder och på ett grundligare sätt än vad jag någonsin trodde jag skulle få! Det har varit enkelt att förstå genom alla pedagogiska filmer och man har hela tiden verkligen känt sig närvarande och deltagande i en kurs. Allt har varit absolut toppenbra! Jag är som sagt mer än nöjd! Jag kommer definitivt att hänga vidare i KeramikAkademin. All kunskap där gör att jag utvecklas hela tiden! Tack!

Åsa

Ett bra sätt att lära sig, har tidigare tänkt att jag måste gå en mer omfattande utbildning, typ ta tjänstledigt. Det här var mycket bättre. Väldigt uppskattat är också din inställning om att prova och våga.

Karin

Bra att jag kan Jobba på i egen takt och gå tillbaka och ta del av kursavsnitten om och om igen. Att du Maria är så generös med din kunskap och lär ut på ett fantastiskt pedagogiskt, personligt och charmigt sätt. Tack!

Lena

Det här är kunskapen jag sökt men inte fått tag på tidigare. Tack!

Annika

Att få lära om lera o glasyrer i lagom veckoavsnitt. Att våga bränna i nya ugnen o känna att det skulle gå bra o inget blev förstört. Roligt varje vecka med nya avsnitt.

Christina

Gillade att jag kunde jobba när jag ville, att jag kan gå tillbaks och se avsnitten igen, lunchmötena med det personliga mötena, att jag använder min egen verkstad och material och att jag blev så inspirerad att prova nya sätt! Jag är jättenöjd!

Anne-Therese

Det har varit ett bra upplägg: lagom långa avsnitt, bra med både film och text och variation i övningarna. Kul och inspirerande med kloka råd och tips inom flera områden. Nytt för mig med färgkropparna. Skoj att de är användbara till flera olika dekorationssätt. Tack💕🌷🙏🏽för allt! Nu ska jag ta mig tid att hänga med lite i vad som händer i KeramikAkademien

Veronica