Skapa med lera och att bränna keramik

- en lång kärlekshistoria 

“Kampen mot slappa pipar”

Ute är det rått och regnigt, vinden viner och inte ens hunden vill gå ut.

I keramikverkstan värmer både ugnar, kreativitet och skaparglädje. Den här veckan har det varit full fart med inspelning av nya avsnitt till KeramikAkademin. Det har gjorts avsnitt om durkslag, burkar, porslinlera, Mishima och ett kort avsnitt med namnet “Kampen mot slappa pipar”. Min assistent skrattade gott och sa den rubriken måste vara kvar! Hon fick som hon ville och avsnittet blev ett litet upprop om bättring när du drejar och gör pipar. För om det är något jag kan störa mig på (förutom dåliga avslut och tunga bottnar) så är det slappa pipar, du förstår själv ingen vill se en slapp pip som inte fungerar.
Du kan slappna av det finns hopp!  KeramikAkademin går jag igenom den ena pinsamheten efter den andra, sånt du inte vill dreja eller göra i lera och bränna/lämna till historien.

“Kampen mot slappa pipar” och mycket mer hittar du i KeramikAkademin vars innehåll fylls på i en sipprande ström och är tillgängligt dygnet runt för alla medlemmar. Behöver du fråga något om det du lärt i avsnitten, gör du det i KeramikAkademins medlemmars egna Facebookgrupp. Det är redan många Lerisar som blivit akademinmedlemmar, nästan alla har gått en eller fler av mina keramikkurser de vet att jag levererar betydligt mer än vad jag lovar. För visst är det mycket att lära om lera, glasyr och keramik så mycket att jag har planerat material för minst ett år! Vill du ha fler keramikvänner, träffas i datormöten och i verkligheten? Nästa möte i datorn/surfplattan/mobilen är på tisdag, se till att du blir medlem för det så kan du hänga med.

Så här blir du medlem!

Du köper Keramisk Grundkurs och får tillgång till KeramikAkademin direkt. Just nu kan du köpa Keramisk Grundkurs och få Grunden i Drejning och KeramikAkademin på köpet! Det här superbra erbjudandet gäller för ett begränsat antal medlemmarna, månadspriset gäller så länge du är medlem och påverkas inte att kommande prishöjningar. KeramikAkademins månadspris kommer öka takt med att innehållet fylls på.
Som vanligt har du första tjing! Så tveka inte gå Keramisk Grundkurs och bli en akademimedlem nu.
Läs mer klicka här!

Utbildningar i KeramikAkademin