KeramikAkademin med Keramisk Grundkurs och Grunden i Drejning

Skapa ännu bättre keramik! 

Eller lär dig allt om keramik från start, bra för nybörjare eller för att få en stadig grund att utvecklas från.

Som medlem i KeramikAkademins medlemsprogram får du kurser och support från lera till att skapa och bränna din egen keramik. Du går kurserna när det passar dig och kan se dem så många gånger du vill så länge du är medlem. 

Keramisk Grundkurs ger dig grundläggande keramikkunskap  

Från lera till att bränna din egen keramik, olika tekniker och idéer att skapa i lera, dekorer, egna engober, blanda glasyrer, glaserar och bränna lera till keramik. Du utvecklas genom utmaningar som tar dig vidare med enkla och lekfulla övningar. Efter prov får du kursintyg på att du gått Keramisk Grundkurs om du önskar.

Grunden i Drejning, grepp för grepp

Är kursen där du lär dig professionell drejning med en enkel metod, som du senare kan utveckla. 
KeramikAkademin en månadsvis fortsättning som ger dig massor med ny inspiration som hur du hur du drejar olika modeller från enkla till mer avancerade former. Du lär dekorteknikerer,  glasyrskola, verkstadstips från krukmakaren, ungsöppningar samt mycket annat. Vi ses regelbundet livemöte i datorn. Du har tillgång till mig och övriga deltagare i en sluten medlemsgrupp på Facebook, där du kan ställa frågor och inspireras.  KeramikAkademins bibliotek uppdateras kontinuerligt. 

Kursstart direkt 

Under fyra veckor får du grundläggande kunskap om tillverkning, dekortekniker och bränning. I KeramikAkademins medlemskap fortsätter du din utveckling mot att bli keramiker. Du får en nya utmanande kursuppgifter som tar dig vidare i din keramikutveckling. Målet är att du ska kunna kalla dig keramiker, om du vill.
Du har tillgång till Keramisk Grundkurs och KeramikAkademin så länge du är medlem. Du avslutar medlemskapet när du vill. 

Gå keramikkurs när det passar dig 

Kursavsnitten är inspelade du får dem via en kursplattform, du behöver ha tillgång till keramikugn, lera, glasyr, verktyg och en dator, surfplatta eller smartphone.

Du lär du dig skapa med lera och bränna keramik.
En webbkurs med kreativa idéer och konkreta råd av en Krukmakarmästare med lång erfarenhet av att skapa, formge och sälja keramik.

Du kan välja på att gå med i KeramikAkademin månadsvis eller årsvis (då har du två fria månader)

Close

70% Klart

 ... nästan klar

Skriv in din bästa mejladress så får du listan  över de 10 bästa verktygen i keramikverkstan.